VIDEO Un cântec anti-Putin cântat de foşti paraşutişti, hit pe YouTube: ,,Nu te vom mai lăsa să minţi, să furi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O formaţie de rock compusă din foşti paraşutişti ruşi are un succes nebun pe internet cu un cântec, care îi cere ,,iranului" Vladimir Putin să plece. Videoclipul a fost vizionat de 500.000 de ori pe YouTube în doar trei zile.

Cu braţe groase tatuate, berete albastre pe cap şi medalii în piept, doi solişti, acompaniaţi de trei muzicieni, critică regimul dictatorial al premierului Vladimir Putin, în prezent favorit la alegerile prezidenţiale din 4 martie.

,,Pleacă tiranule"

,,Ai distrus apărarea, armata este ruptă, ai scuipat soldaţii şi ai trimis ofiţerii la plimbare. Nu iertăm «meritele» tale şi îţi cerem paşnic: pleacă, tiranule!", cântă foştii paraşutişti militari.

,,Nu eşti ţar sau Dumnezeu"

,,Tu eşti ca mine, un om, nu Dumnezeu. Şi eu sunt ca tine, un om, nu cretin. Nu te vom mai lăsa să minţi şi să furi. Suntem paraşutişti liberi şi patria mamă este cu noi! Tu nu eşti decât un funcţionar, nu un ţar sau un Dumnezeu", continuă ei în refren.

Până duminică, melodia intitulată ,,Nimeni cu excepţia noastră" fusese accesat de 445.000 de ori de joi, când a fost postată.

VIDEO

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite