Scandal sexual între naţionaliştii şi populiştii bulgari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Volen Siderov
Volen Siderov

Scandal urât pe teme sexuale a izbucnit între naţionaliştii şi populiştii din Parlamentul bulgar. Liderul partidului naţionalist "Ataka", Volen Siderov a declarat joi că Iane Ianev, preşedintele partidului populist "Ordine, legalitate, justiţie" are o dependenţă homosexuală. "Iane trebuie să recunoască că este un gay. El are o dependenţă din cauza căruia a devenit o marionetă. De aceea el face mişcări haotice, fără nicio l

Răspunsul nu a întârziat. La râdul său, Ianev a adresat lui Siderov o serie de ofense cu iz sexual. "Nu pot să-mi imaginez că acest om (Siderov) poate fi atât de josnic! Să mi-o aducă pe Kapka (partenera lui Siderov) să vedem cine este homosexual! Îmi este milă de acest om şi impotenţa sa - politică şi nu numai", a spus Ianev. Discuţia între cei doi a continuat în acelaşi stil şi puţin a rămas să ajungă şi la confruntare fizică pe holul parlamentului, transmite Agerpres.

Conducerea Parlamentului bulgar a sesizat Comisia de etică a parlamenarilor care urmează să se pronunţe ce sancţiune vor primi cei doi.

Naţionaliştii din Ataka acordă un sprijin ferm al guvernului partidului GERB, în timp ce "Ordine, legalitate, justiţie" s-a confruntat cu premierul Borisov la începutul lunii decembrie şi nu mai este un aliat al majorităţii parlamentare.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite