Britanicii consideră că ţara lor e prea aglomerată din cauza românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Britanii vor să aibă prioritate la obţinerea locurilor de muncă
Britanii vor să aibă prioritate la obţinerea locurilor de muncă

Mii de locuri de muncă bine plătite sunt oferite românilor în Marea Britanie, în timp ce patru din cinci britanici cred că ţara lor este "aglomerată".

Potrivit unui studiu publicat de Daily Star, 4.000 de locuri de muncă sunt oferite în Marea Britanie prin agenţii de recrutare în ţările est-europene.


Ei sunt supăraţi pentru că Guvernul de la Londra nu şi-a respectat promisiunile de a oferi posturi mai întâi britanicilor şomeri. 178.000 de persoane au rămas fără locuri de muncă în Marea Britanie în ultimele trei luni.

Printre posturile oferite românilor se numără cele de şoferi de taxi sau infirmiere plătite cu câte 2.000 de lire sterline pe lună, sau medici care pot câştiga câte 1.000 de lire sterline pe săptămână.

În ultima lună, 16.270 de români şi-au depus candidatura pentru locuri de muncă în Marea Britanie, subliniază cotidianul.

Între timp, patru din cinci britanici cred că ţara lor este "aglomerată" şi peste o treime cred că aceasta este "foarte aglomerată", potrivit unui sondaj YouGov.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite