Berlusconi nu recunoaşte că a cumpărat patul lui Napoleon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul italian a comandat lucrări de lărgire pentru patul lui Napoleon
Premierul italian a comandat lucrări de lărgire pentru patul lui Napoleon

Silvio Berlusconi este din nou în atenţia tabloidelor din Peninsulă după ce revista ¨Novella 2000¨ a publicat un articol în care se afirmă că premierul italian a cumpărat un pat care a aparţinul lui Napoleon Bonaparte. Patul a fost cumpărat de la un anticariat care aparţine italiencei Anna Maria Quattrini.

Patul lui Napoleon este făcut în stil imperial, cu modele de bronz şi cu statui care înfăţişează vulturi pe coloane¨ susţine Anna Maria. Ea a declarat că s-a certat cu premierul italian din cauza faptului că acesta din urmă doreşte să modifice patul istoric, potrivit exigenţelor sale.


¨Patul acela, în care sper că a visat frumos, a provocat prima noastră ceartă. Berlusconi, ascultând sfatul unui artizan pe care l-am rugat să îi lărgească patul, mi-a spus să suspendăm lucrarea¨ a declarat italianca, potrivit sursei citate.


Preţul obiectului istoric nu a fost făcut public de către vânzătoare, însă acesta pare că ar fi exorbitant. Reporterii de la revista ¨Novella 2000¨ au intervievat mai mulţi experţi care au confirmat faptul că există pe piaţă mai multe obiecte care i-au aparţinut lui Napoleon. Majoritatea experţilor însă, nu sunt de acord cu modificările pe care premierul le-a solicitat pentru pat.


Cu toate acestea, de la Palatul Chigi, una din reşedinţele premierului, a fost emis un comunicat care dezminte achiziţia obiectului istoric: ¨Ştirea despre achiziţia patului lui Napoleon nu are absolut niciun fundament real¨.

Vezi aici FOTO cu patul lui Napoleon comandat de Berlusconi

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite