Iată ¨bebeluşele¨ lui Berlusconi care vor să penetreze lumea politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe listele de candidatură pentru alegerile regionale ale Partidului Poporului Libertăţii (PDL) s-au înscris mai multe femei care au fost luate la ochi de presa din Peninsulă.

Ele au fost numite ¨bebeluşele¨ lui Berlusconi de publicaţii precum ¨La Repubblica¨. Faptul că aceste tinere se află pe listele de candidaţi ale partidului lui Berlusconi, a stârnit polemici în presa din Peninsulă.

¨Ultima intrată pe masa coordonatorilor PDL, care în aceste zile vor examina candidaturile din toate regiunile Italiei, este o frumoasă domnişoară Paola Petti¨, scrie pe pagina electronică a sursei citate care susţine că Paola este doar una din multele tinere care candidează finnd sponsorizate de Berlusconi. Unele dintre aceste fete sunt aceleaşi care în urmă cu un an şi jumătate au fost propuse de către Berlusconi pentru Parlamentul European.

Printre candidate se mai află şi Emanuela Romano, membră a clubului ¨Silvio ne Lipseşti¨ şi Daniela Martani, fostă stewardesă la Alitalia şi participantă la concursul Big Brother. Aceasta din urmă a negat că l-ar fi cunoscut vreodată pe premierul italian. Una dintre cele mai ¨focoase¨ candidate este Francesca Provetti, finalistă a concursului ¨Miss Italia 2008¨, care, potrivit sursei citate, ar trebui să se afle pe listele din Lombardia. Pe lista candidatelor mai sunt Cristina Ravot şi Giovanna Del Giudice. Multe dintre aceseta ai pozat sexy pentru revistele de specialitate din Peninsulă.
Femeile din lumea politică din Peninsulă nu sunt străine pictorialelor. Cel mai bun exemplu este cel al Ministrului Egalităţii Şanselor, Mara Carfagna. Ea a apărut în câteva pictoriale unde şi-a etalat voluptuosul corp înainte de a intra în politică.

Vezi aici GALERIE FOTO INCENDIARĂ cu câteva din ¨bebeluşele¨ lui Berlusconi

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite