Femeia care l-a agresat pe Papă are deja fani pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Site-ul "Susanna Maiolo Fans club" are deja peste 700 de membri
Site-ul "Susanna Maiolo Fans club" are deja peste 700 de membri

Agresoarea lui Benedict al XVI-lea are deja admiratori. Un fan club al tinerei femei, care l-a agresat pe Papa Benedict al XVI-lea înainte de slujba tradiţională de Crăciun, s-a constituit deja vineri, pe site-ul de socializare Facebook, provocând indignarea membrilor italieni ai acestui site, informează AFP.

Site-ul "Susanna Maiolo Fans club" are deja peste 700 de membri. Acest site a fost creat după numele femeii italo-elveţiene în vârstă de 25 de ani, aparent dezechilibrată psihic, care a reuşit să depăşească vineri barierele de securitate, s-a aruncat asupra Papei şi a reuşit să-l facă pe acesta să cadă la pământ, înainte de a fi imbilizată de membrii serviciului de securitate al Vaticanului.

Comentariile postate pe site sunt în general ironice. Unul dintre cei care au postat comentarii susţinea că femeii ar trebui să-i fie acordată o medalie de aur la Jocurile Olimpice pentru cursa peste obstacole. Un altul comenta că femeia a avut în mână o reprezentare a catedralei Sfântul Petru, făcând trimitere la atacul căruia i-a căzut victimă premierul italian Silvio Berlusconi la 13 decembrie, la Milano. Premierul italian a fost lovit peste faţă cu o replică miniaturală a Domului din Milano.

La fel ca şi acum, după agresiunea îndreptată împotriva premierului italian a apărut imediat o pagină pe Facebook, dedicată agresorului, Massimo Tartaglia.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite