O bătrânică deţine "cel mai vechi ou de ciocolată nedesfăcut"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mavis Turner (88 de ani) din Marea Britanie a primit, în urmă cu 52 de ani, un ou de ciocolată de la fiul ei, cadou de Paşte. Pentru că era foarte frumos ambalat, părintele a refuzat să-l mănânce şi l-a pus la păstrare.

Oul a fost păstrat în cutia sa originală, în formă octogonală mai bine de jumătate de veac, deţinând recordul mondial la "cel mai vechi ou de ciocolată neatins".

"Mă uit la el în fiecare an, de Paşte. Ştiu că în unele părţi ciocolata a devenit albă, dar nu contează. Este special pentru mine pentru că mi l-a dăruit fiul meu când avea 11 ani. Ştiu că a economisit nişte bani doar pentru a-mi face mie un cadou", a spus bătrânica, citată de Daily Mail.

David, fiul ei, îşi aminteşte că a dat pe ou aproape 3 şilingi (58 de lire în banii din zilele noastre) şi l-a cumpărat în anul în care a apărut pe piaţă prima păpuşă Barbie. "Când i l-am dat, mama mi-a zis că nu-l poate mânca deoarece arată minunat. În fiecare an îi aduc alte ouă de ciocolată, dar tot acela rămâne preferatul ei", a mai spus bărbatul, acum în vârstă de 63 de ani.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite