Un bărbat a intrat cu avionul în casa părintească, pentru a-şi ucide mama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Konrad Schmidt, un bărbat de 47 de ani din Elveţia, a recurs la un gest neobişnuit pentru a-şi omorî mama: a închiriat un avion şi a intrat cu acesta în casa părintească.

Elveţianul şi-a sunat mama înainte de a se urca în aparatul de zbor şi a întrebat-o dacă este acasă, pentru a-i face o vizită. Răspunsul acesteia a fost unul pozitiv, iar Konrad s-a urcat în avion şi a decolat spre casa mamei lui. După ce acesta a survolat zona preţ de câteva minute, a început coborârea şi a intrat în plin în locuinţa părintească.

Din păcate pentru bărbat, gestul său nu a avut urmările sperate, deoarece mama sa se afla în subsol şi a scăpat cu viaţă. El însă a murit pe loc. „Nu a fost vorba de accident. Martorii au spus clar că a intrat intenţionat în casă", a spus comisarul Vaclav Fiegl.

Gestul bărbatului a venit ca urmare la divorţului său, fosta lui soţie motivând în instanţă că el este dependent de mama sa şi nu mai poate continua relaţia. Konrad a vrut astfel să-i demonstreze femeii iubite că nu este dependent de părinţi, dar planul său a avut un final tragic.

Deoarece avionul era închiriat, mama lui Konrad a fost înştiinţată de firma căreia îi aparţinea aparatul de zbor că bunul făcut praf trebuie plătit.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite