Pana unde poate merge televiziunea? Barbat examinat in direct pentru cancer testicular

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Postul britanic The ITV1 a reusit sa socheze marti dimineata cand a prezentat in direct un model gol care a fost examinat de catre medicul invitat la show pentru a vedea daca sufera de cancer testicular.

Imaginile l-au aratat pe barbat acoperit partial de un halat alb si avand organele genitale examinate de catre medicul show-ului, dr. Chris Steele, in timp ce gazda Phillip Schofield privea.

Spectatorii acestui post TV erau familiarizaţi cu programul de sănătate in care se discuta problemw intime şi personale, dar aceasta ultima aparitie a fost catalogata ca una dintre cele mai îndrăzneţe.

In urma cu o luna, Phillip Schofield şi Holly Willoughby de la aceeasi televiziune au introdus un segment pe spectacol, intitulat "Sexpertii libidoului vorbesc", oferind cele mai noi tehnologii in materie de vibratoare şi poziţii de sex pentru pesoane de peste 60 de ani.

Reactiile telespectatorilor au fost in cea mai mare parte pozitive, insa un privitor a comentat: "Ma duceam sa vorbesc cu mama si cand am privit spre TV pe intregul ecran apareau testicule... a fost infricosator".

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite