O altă înregistrare cu asasini ai mafie a fost făcută publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asasinul din Napoli a fost capturat
Asasinul din Napoli a fost capturat

În anul 2007 a fost ucis Alfredo Bettiolo, patronul unei firme auto. Începând de atunci şi până astăzi, forţele de ordine italiene nu au reuşit să-i prindă pe ucigaşi.

Bettiolo a fost executat în interiorul magazinului său, de două persoane care au fost surprinse de o cameră de luat vederi amplasată la intrare.


Momentul efectiv al crimei nu a fost făcut public. Bettiolo, în vârstă de 66 de ani, a fost împuşcat în cap pe data de 16 noiembrie 2007 la Verona. El a decedat la câteva zile după atentat. Motivul pentru care a fost executat nu este cunoscut nici până astăzi, potrivit ziarului ¨Il Messaggero¨.


Aceasta este a doua filmare de acest gen făcută publică în presa italiană în ultimele cinci luni. Forţele de ordine apelează astfel la populaţie pentru a-i identifica şi captura pe asasini.


În luna octombrie a anului 2009 a fost făcută publică o filmare cu execuţia în stradă a unui italian din napoli. După aceea, asasinul a fost capturat . În acest caz, au fost făcute publice imaginile cu execuţia italianului.

Vezi aici cele două VIDEOCLIPURI cu asasinate ale mafie, făcute publica

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite