BBC: Călătoria unei românce de la Amsterdam la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Haosul generat de cenuşa vulcanică care a acoperit cerul Europei a afectat sute de mii de oameni care au rămas blocaţi pe aeroporturile internaţionale. Un zbor de câteva ore s-a transformat într-o călătorie de câteva zile pentru a ajunge la destinaţie.

BBC prezintă o astfel de poveste, relatată de o româncă, Ruxandra Dumitriu, care a reuşit să revină dintr-o călătorie de afaceri, de la Amsterdam la Bucureşti, după 43 de ore.

"Când mi-a fost anulat zborul vineri, nu mi-am dat seama de amploarea problemei cauzate de vulcan. M-am gândit că aş putea să iau trenul sâmbătă dimineaţă (n.r. - către Bucureşti). Am înţeles totul când am dat peste mulţimea din Gara Centrală din Amsterdam. Am stat două ore la ghişeul de bilete, până ne-a anunţat un oficial olandez că nu mai sunt locuri disponibile la niciun tren care pleacă din Amsterdam, în orice direcţie, până luni", povesteşte Ruxandra.

"Dar m-am împrietenit cu un cuplu de români, stând la coadă pentru biletele de tren, şi am început să punem la cale un plan", notează românca, potrivit BBC News.

Află cum a ajuns Ruxandra de la Amsterdam la Bucureşti, pe adevărul.it

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite