VIDEO Campanie electorală 2.0 pe muzică de Lady Gaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra melodie "Alejandro" a cunoscutei artiste americane a fost folosită de un partid spaniol pentru a-şi promova în scop electoral candidatul la primăria localităţii Tarragona, Alejandro Fernandez. Vedeţi ce a ieşit.

Partidul Popular din Tarragona, Catalunya, va avea la alegerile municipale din luna mai un candidat cu un nume pe care Lady Gaga l-a făcut mai celebru decât era: Alejandro. Alejandro Fernandez, pe numele complet. De aici până la un video electoral pe tema celebrei melodii a excentricei cântăreţe nu a mai fost decât un pas. Şi acesta a fost făcut în această săptămână.

Astfel, Alejandro Fernandez, candidatul PP la primăria oraşului Tarragona este deja vedetă pe Youtube, în blogosfera spaniolă şi pe reţelele de socializare. "Ale Alejandro", video-ul său de promovare, a fost, însă, mai degrabă primit cu amuzament şi cu ironie, astfel încât efectul este altul decât cel scontat. Dar, la urma urmei, publicitatea negativă este tot publicitate, iar Alejandro Fernandez nu se poate plânge de un lucru: a căpătat notorietate.

Acum mai rămâne să-i şi convingă pe alegători că un politician care se promovează într-o asemenea manieră este un primar potrivit pentru localitatea catalană. Vezi mai jos video-ul electoral şi ascultă melodia "Ale Alejandro":

VIDEO pe adevarul.es

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite