Alarmă falsă cu bombă la metroul din Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După sărbătorile de iarnă frica privind atacuri teroriste se simte în capitala Italiei. Ieri la Roma două alarme cu bombă au pus pe jar autorităţile.

Cele două alarme s-au dovedit nefondate. În primul pachet carabinierii au găsit cadouri uitate de Crăciun , iar în cel de-al doilea pachet erau cămăşi albe pentru biserică, informează Ansa.

La scurt timp de la declanşarea alarmei în staţia de metrou Ottaviano, poliţia a intervenit la faţa locului pentru a determina natura conţinutului pachetului.

Din motive de securitate, oficialii italieni au oprit traficul între staţiile de metrou cele mai apropiate şi au îndrumat călătorii spre linii de autobuz suplimentare.

Circulaţia la metrou a fost reluată în scurt timp după controlul poliţiştilor care au identificat pachetul şi conţinutul acestuia care nu reprezenta niciun pericol ci era uitat de un pasager distras.

Al doilea semnal de alarmă a fost dat în apropierea bisericii Sf. Ioachim şi Ana din centrul Romei . Pompierii şi pirotehniştii au constatat că pachetul conţinea doar haine albe pentru preoţii bisericii şi fusese uitat în acel loc.
 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite