VIDEO Aşa s-a produs atentatul asupra gărzilor civile spaniole din Afganistan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Televiziunea spaniolă Antena 3 a difuzat ieri imagini exclusive, înregistrate de camerele de securitate din baza spaniolă de la Qala-i-Naw, în care se vede cum afganul care i-a ucis pe spanioli încearcă să fugă.

Înregistrările video obţinute de Antena 3 arată cum s-a produs atacul din baza spaniolă Qala-i-Naw, din Afganistan, din 25 august, în care şi-au pierdut viaţa două gărzi civile spaniole, Jose Maria Galera Cordoba şi Abraham Leoncio Bravo Picallo, amândoi de 33 de ani, şi interpretul acestora, Ataollah Taefik Alili, de 54 de ani. Secvenţele au fost difuzate în cadrul buletinului de ştiri al televiziunii citate, de aseară.

Imaginile captate de camerele de securitate arată poarta de intrare în baza Qala-i-Naw şi pe asasin cum încearcă să fugă, la câteva secunde după ce a deschis focul asupra gărzilor civile şi a interpretului acestora. Poliţistul afgan infiltrat este înarmat cu o armă de asalt Kalashnikov, cu care mai trage, în fugă, câteva focuri şi în cabina soldatului de gardă de la intrare. Din fericire, aceasta era goală în acele momente.

Vezi imaginile video ale atentatului pe adevarul.es şi află cum a reuşit asasinul să se infiltreze în unitate.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite