VIDEO Cum a pus o pensionară pe fugă şase hoţi: cu o geantă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O pensionară curajoasă, care a luat la bătaie şase hoţi pregătiţi să jefuiască o bijuterie, s-a declarat şocată de faptul că nimeni altcineva nu a intervenit să-i oprească pe spărgători.

Femeia, care nu a dorit să-şi dezvăluie numele, a pus pe fugă o bandă de hoţi înarmaţi cu baroase ca să spargă vitrinele unui magazin de bijuterii din Northampton, relatează Daily Mail.

"Stăteam de vorbă cu cineva când am auzit gălăgie. M-am uitat şi am văzut şase tineri pe scutere. La început am crezut că unul dintre ei a fost asaltat de alţi trei şi nu aveam de gând să stau şi să privesc cum cineva e bătut sau chiar mai rău, aşa că am simţit nevoia să intervin. Abia când m-am mai apropiat de ei am realizat că este vorba de un jaf şi am fost şi mai nervoasă la gândul că îşi imaginează că vor scăpa neprinşi în plină zi. 

Nu mai ştiu exact ce s-a întâmplat, dar îmi aduc aminte că îi loveam cu geanta. Apoi au sărit mai multe persoane în ajutor
", a povestit bătrâna care a adăugat că e mulţumită că patru persoane au fost reţinute. 

"Nu sunt o eroină şi poate că a fost un gest prostesc din partea mea să mă implic, dar cineva trebuia să facă ceva. Acum îmi doresc să fiu lăsată în pace. Nu mă simt confortabil cu atenţia presei asupra mea", a mai declarat femeia.

Atacul de luni dimineaţă a fost înregistrat de un trecător cu ajutorul unui telefon mobil.

Managerul magazinului de bijuterii s-a declarat mulţumit de faptul că măsurile de securitate au împiedicat jaful. "Am văzut un băiat la fereastră, cu o cască de motociclist pe cap şi cu un baros în mână, cu care a început să lovească vitrina, moment în care am decis să coborâm obloanele. Totul s-a întâmplat rapid, dar sunt fericit că într-un final măsurile de securitate au fost de ajutor", a declarat Luke Allebone.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din oraşul britanic a declarat că patru bărbaţi de 18, 22, 25 şi 39 de ani au fost arestaţi la scurt timp după incident, alte două persoane fiind căutate de detectivi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite