VIDEO O britanică, găsită vinovată de uciderea ambelor fiice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO O britanică, găsită vinovată de uciderea ambelor fiice
VIDEO O britanică, găsită vinovată de uciderea ambelor fiice

O britanică care şi-a omorât prin înjunghiere cele două fiice adolescente în timp ce acestea dormeau în locuinţa proprie a primit două sentinţe pe viaţă, marţi, fiind anunţată că va petrece cel puţin 33 de ani în închisoare, potrivit Cambridge News.

Un tribunal din Cambridge a găsit-o vinovată pe Rekha Kumari-Baker că a folosit două cuţite de bucătărie pentru a le înjunghia pe Davina, în vârstă de 16 ani, de 37 de ori, şi pe Jasmine, în vârstă de 13 ani, de 29 de ori.

Potrivit procurorilor, femeia a comis fapta pentru a-şi vărsa furia produsă de despărţirea de soţul ei.

Judecătorul David Bean a dispus două sentinţe de viaţă obligatorii şi a spus că Kumari-Baker va trebui să stea cel puţin 33 de ani în închisoare înainte de a se pune în discuţie eliberarea ei pentru bună purtare.

Acesta a menţionat că departamentul pentru eliberări condiţionate nu va lua în considerare o eventuală eliberare a femeii înainte de anul 2040.

  

Mulţi oameni consideră inexplicabil actul unei mame de a-şi omorî copiii, a subliniat David Bean.

Juraţilor li s-a relatat că femeia şi-a atacat fetele la primele ore ale unei dimineţi din luna iunie, în timp ce acestea dormeau în casa lor din Stretham, Cambridgeshire, pe parcursul procesului, care a durat două săptămâni.

Juraţilor li s-a mai explicat că Rekha Kumari-Baker era nefericită din cauza unei relaţii pe care o avea fostul ei soţ cu o altă femeie. Femeia era supărată şi din cauza ruperii relaţiei cu prietenul său.

Medicii psihiatrii, chemaţi la proces, au precizat că, cu toate că trecea printr-o depresie uşoară, femeia nu suferea de o tulburare mentală sau de o boală psihică.

În memoria celor două tinere, Davina şi Jasmine...

 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite