VIDEO Scandalul sexual din Italia se amplifică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Scandalul sexual din Italia se amplifică
VIDEO Scandalul sexual din Italia se amplifică

Continuă publicarea convorbirilor „picante“ ale lui Silvio Berlusconi. Săptămânalul „L’Espresso“ a postat online noi înregistrări făcute de prostituata de lux Patrizia D’Addario în timpul nopţilor petrecute în 2008 cu premierul italian.

Poveştile stânjenitoare cu tentă sexuală al căror protagonist este Silvio Berlusconi par să nu se mai termine.

Scandalul dintre acesta şi „dama de lux“ din Bari, Patrizia D’Addario, revine în atenţia presei după ce revista „L’Espresso“ dă publicităţii pe pagina sa de internet alte înregistrări audio ale unor discuţii dintre cei doi, cu tentă explicit erotică. Acestea ar fi avut loc în toamna lui 2008, când D’Addario a petrecut două nopţi în vilele din Roma şi din Sardinia ale lui „Il Cavaliere“.

Într-una din discuţii, la un moment dat, el îşi exprimă dorinţa ca Patrizia să-l mai viziteze, eventual în compania unei amice, pentru a „se distra“ în trei. D’Addario a declarat că a făcut şi fotografii în interiorul dormitorului lui Berlusconi de la Vila Certosa din Sardinia, aminteşte cotidianul „La Stampa“, iar premierul s-ar teme că acestea vor ajunge în presa de stânga (pe care o acuză de complot la adresa lui).

Scandalul face deopotrivă deliciul presei internaţionale. Cotidianul spaniol „El Pais“ publică un nou interviu cu prostituata de lux în vârstă de 42 de ani, afirmând că înregistrările audio îi dau mai degrabă dreptate acesteia, şi nu premierului italian.

Acum câteva săptămâni, „Il Cavaliere“ a refuzat să comenteze afirmaţiile Patriziei, declarând că nu a întâlnit-o niciodată şi că este „o mincinoasă“. La rândul său, CNN afirmă că „Berlusconi“ a devenit deja „un subiect fierbinte“, fiind unul dintre cele mai accesate nume de pe internet.

Berlu, în cădere liberă

„Afacerea Noemi Letizia“, care i-a adus premierului italian acuzaţia că ar frecventa minore, divorţul intentat de soţia sa, Veronica Lario şi, mai nou, dezvăluirile făcute de Patrizia D’Addario, încep să-i afecteze serios imaginea. Potrivit unui sondaj recent, nivelul de încredere al italienilor în Silvio Berlusconi a scăzut, pentru prima dată de la revenirea sa la putere în mai 2008, sub 50%.

Patrizia D’Addario, călcată de hoţi

image


La scurt timp după ce a făcut primele dezvăluiri referitoare la relaţia cu Berlusconi, prostituata de lux a fost victima unui jaf petrecut în propriul apartament din Bari. Într-un interviu din 24 iunie, ea a povestit că i s-au furat calculatorul şi mai multe CD-uri, „ca şi cum cineva a încercat să mă atenţioneze“.










Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite