VIDEO Rupert Murdoch a fost atacat cu spumă de ras în Parlamentul britanic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Audierea lui Rupert Murdoch şi a fiului său James în scandalul privind interceptarea telefoanelor a fost suspendată brutal, marţi după-amiază, cu puţin înainte de ora 17.00 (19.00, ora României), după ce un bărbat l-a atacat pe magnatul american.

Cel mai puternic baron media din Marea Britanie, Rupert Murdoch, a trebuit să reziste, ieri, la 80 de ani, atât întrebărilor incomode ale Comisiei cu privire la interceptările telefonice prestate de angajaţii săi, dar şi unui atac fizic din partea unui manifestant. Acesta din urmă s-a apropiat de magnat şi a aruncat spre Ruper Murdoch cu spumă de ras aşezată pe o farfurie ca un tort.

Atacatorul a fost oprit la timp de soţia magnatului care se afla chiar în spatele soţului său pentru a-l susţine la audieri, care au durat peste trei ore.

Manifestantul se numeşte Jonnie Marbles şi este un comediant. Acesta a fentat securitatea şi s-a apropiat de Murdoch senior având o geantă verde în mână.

Audierile au fost întrerupe şi reluate după câteva minute.

Rupert şi James Murdoch au fost audiaţi de Comisia pentru cultură, mass-media şi sport a Parlamentului britanic, care i-a convocat în scandalul privind interceptarea unor telefoane.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite