VIDEO Mezinul prinţesei Diana a moştenit peste 10 milioane de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Mezinul prinţesei Diana a moştenit peste 10 milioane de dolari
VIDEO Mezinul prinţesei Diana a moştenit peste 10 milioane de dolari

Prinţul Harry al Marii Britanii, al treilea la tronul Regatului Unit, a împlinit marţi 25 de ani şi astfel are dreptul la jumătate din moştenirea de la mama lui, Prinţesa Diana: 21.6 milioane de dolari. Cealaltă jumătate îi revine fratelui său, prinţul William (27 de ani), al doilea la succesiunea Marii Britanii.

Ambilor prinţi le este interzisă cheltuirea părţii din moştenire până la împlinirea vârstei de 30 de ani. Dar Harry va primi anual venitul provenit din moştenire - în jur de 500.000 de dolari - pentru că banii care îi revin au fost investiţi, potrivit CNN.

Patrick Jephson, care s-a ocupat de administrarea finanţelor Prinţesei Diana, a spus că banii au fost investiţi "cu foarte multă prudenţă". "Dintre toate probleme pe care un tânăr ca el le-ar putea avea, banii nu sunt printre ele şi cel mai probabil nu vor fi niciodată", a zis el.

Ca locotenent în armata britanică, Harry câştigă 48.000 de dolari anual şi locuieşte într-un apartament din Londra.

Prinţul şi-a sărbătorit ziua de naştere pilotând elicoptere, el antrenându-se să devină pilot al Corpului Aerian Militar la baza Forţei Aeriene Regale. El a început cursurile în ianuarie şi le va termina în 2011.

A fost trimis în secret în Afganistan, cu armata britanică, timp de zece zile în 2008, dar a fost nevoit să se întoarcă acasă după ce securitatea sa fusese compromisă.

Şi-a câştigat renumele de copil nonconformist - a băut, a fumat marijuana, a purtat un costum de nazist la o petrecere cosmopolită şi este un "abonat" al petrecerilor de noapte din Londra.



Embedded video from CNN Video

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite