VIDEO Un nou scandal în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei afaceri cu şantaj şi sex, transsexualii din Roma ameninţă cu dezvăluiri. După ce Piero Marrazzo, preşedintele Regiunii Lazio, a demisionat pentru că a fost filmat în compania transsexualului Natalie, există riscul apariţiei altor nume de „clienţi“ sus-puşi ai acestuia.

Atmosfera politică din Peninsulă este din nou încărcată din cauza unor dezvăluiri jenante, cu tentă sexuală, al căror protagonist este fostul preşedinte al Regiunii Lazio, Piero Marrazzo. După Silvio Berlusconi, ale cărui „aventuri“ au făcut să curgă multă cerneală în presa locală şi internaţională, a venit rândul unui politician de stânga (Marrazzo), figură marcantă a Partidului Democrat, fost realizator de emisiuni TV, să deţină prima pagină a ziarelor.

Acestea titrau ieri că transsexualii din Roma (aşa-numiţii „viados“, provenind în majoritate din Brazilia) ameninţă clasa politică italiană, fiind la un pas de a face declaraţii despre unii „clienţi“ aflaţi în vârful ierarhiei sociale.

Cotidianul „La Repubblica“ susţine că printre aceştia s-ar afla cel puţin patru miniştri din cabinetul Berlusconi. Motivul avertismentului transsexualilor la adresa politicienilor din Peninsulă se regăseşte în scandalul declanşat acum câteva săptămâni din cauza unei înregistrări video ce-i are ca protagonişti pe Piero Marrazzo şi pe Natalie, un cunoscut „trans“ din Roma.

Patru carabinieri corupţi 

Conform primelor declaraţii ale lui Marrazzo, înregistrarea a fost făcută la începutul lunii iulie de către patru carabinieri „certaţi cu legea“, care au dat buzna în apartamentul transsexualului, în care se afla, în calitate de „client“, Piero Marrazzo. Cei patru l-au şantajat, obţinând de la fostul preşedinte al Regiunii Lazio (căsătorit şi tată a trei copii) cel puţin 15.000 de euro în schimbul tăcerii.

Ulterior, carabinierii au încercat să vândă caseta video săptămânalului italian „Chi“, cerând 140.000 de euro. După ce întreaga poveste a ieşit la iveală, Marrazzo a fost nevoit să-şi dea demisia şi a fost supus unui adevărat linşaj mediatic. În prezent, carabinierii sunt anchetaţi pentru şantaj. De asemenea, sunt interogaţi mai mulţi transsexuali, prilej cu care s-a descoperit că aceştia nu au forme legale de rezidenţă pe teritoriul italian. Ameninţaţi cu expulzarea, ei au promis în schimb că vor divulga numele unor importanţi „clienţi“ provenind din clasa politică din Peninsulă.

Natalie face precizări

image

Transsexualul Natalie (foto), în compania căruia a fost filmat Marrazzo, a declarat anchetatorilor că cei patru carabinieri şantajişti mai au un complice, care, pentru moment, este de negăsit. El mai susţine că mai există şi alte înregistrări video cu Piero Marrazzo, unele datând din ianuarie 2009.

Reconstituire descindere

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite