VIDEO Berlusconi, un „Tândală” al Europei. Vezi gafele diplomatice ale italianului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvio Berlusconi, nevoit să-şi dea demisia după ce a pierdut majoritatea în Parlament
Silvio Berlusconi, nevoit să-şi dea demisia după ce a pierdut majoritatea în Parlament

Aproape că nu a fost există ieşire în Europa a lui Berlusconi care să nu se lase cu o trăsnaie din partea italianului.  Iată o selecţie din celebrele "gogomăni" diplomatice ale premierului Italian, aşteptat să demisioneze în această seară.

I-a admirat "posteriorul" premierului Danemarcei. Cea mai recentă gafă a lui Silvio Berlusconi a stârnit râsul  pe întreg mapamondul. Luna trecută, fiind prezent la Summitul Uniunii Europene, camerele de filmat l-au surpins pe Berlusconi întorcând capul după prim ministrul danez. Şi nu pentru a comunica vreo chestiune politică de ultimă oră, ci pentru a-i "analiza" pe furiş fundul.

A pus-o pe Merkel să-l aştepte. La un alt summit, cel al NATO, victima lui Berlusconi a fost de data asta cancelarul Germaniei, Angela Merkel. Aceasta a fost nevoită să îl aştepte la capătul covorului roşu pentru că premierul Italian avea treburi "mai importante" de discutat la telefon. Nici hohotele de râs ale jurnaliştilor aflaţi de faţă nu l-au făcut pe Italian să-şi întrerupă convorbirea.


A urlat în urechile reginei. Alt summit. Iarăşi Berlusconi. Din nou o gafă. La Summitul G20, într-un  moment care nu anunţa mare lucru, premierul Italian a dat din nou cu oiştea-n gard. La finalul fotografiei de grup făcută la palatal Buckingha, Berlusconi s-a apucat să strige după preşedintele SUA chiar în urechile reginei: ""Mister Obamaaaaaa". Regina Elisabetha a II-a se aude exclamând supărată."Dece trebuie să urle aşa?"


L-a numit pe Obama "bronzat". După ce Barrack Obamaa fost ales preşedintele Statelor Unite ale Americii, Silvio Berlusconi, aflat într-o vizită la Moscova, s-a arătat încântat de noul preşedinte al SUA numindu-l "frumos, tânăr şi bronzat".

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite