VIDEO Berlusconi dă în judecată "El Pais", după publicarea unor fotografii cu femei goale la vila sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul premierului italian Silvio Berlusconi, Niccolo Ghedinia, a anunţat că va depune plângere împotriva cotidianului spaniol "El Pais" după ce ziarul a publicat cinci fotografii de la petrecerile organizate la vila lui Berlusconi din Sardinia, în care apar femei în sânii goi.

"Vom depune o plângere, care este în curs de redactare, în această dimineaţă, la justiţia spaniolă, pentru tăinuire", a declarat avocatul lui Berlusconi.

"Parchetul de la Roma a considerat că aceste fotografii sunt ilegale: acestea sunt rezultatul unui delict şi nu pot fi vândute. Cei care le cumpără comit la rândul lor un delict", a afirmat Ghedini.

"Este o agresiune scandaloasă", a comentat şi Berlusconi, potrivit căruia fotografiile sunt "inocente".

Cotidianul spaniol El Pais a publicat vineri cinci fotografii făcute cu ocazia recepţiilor private din vila lui Silvio Berlusconi din Sardinia. Berlusconi poate fi văzut în grădină înconjurat de mai multe femei, în timp ce două tinere se bronzează în slipuri sumare şi fără sutien, iar un bărbat complet dezbrăcat se află pe marginea piscinei. Chipurile acestora sunt cenzurate în toate imaginile.

Un membru al conducerii El Pais, Juan Cruz, a declarat pentru AFP că ziarul a acţionat "în interesul publicului".

Parchetul din Roma a ordonat în urmă cu câteva zile confiscarea mai multor sute de poze de acest fel realizate în timpul recepţiilor private din vila lui Berlusconi în Sardinia, după o plângere a şefului Guvernului privind încălcarea vieţii private.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite