Ungaria: Nouă români au fost răniţi într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nouă cetăţeni români au fost răniţi sâmbătă, într-un accident rutier produs în Ungaria, pe autostrada dintre Szeged şi Budapesta, după ce microbuzul în care se aflau a fost acroşat din spate de un autoturism cu pasageri polonezi, a declarat pentru Mediafax, consulul României la Szeged, Radu Florea.

Florea a spus că aceasta este cauza probabilă a accidentului, precizând că poliţia investighează circumstranţele incidentului rutier.

Potrivit diplomatului, românii au fost duşi la spitalul din Kecskemet. Patru dintre cei răniţi sunt într-o stare mai rea, deoarece au suferit fracturi, însă viaţa nu le-a fost pusă în pericol. Doi dintre cei patru au fost operaţi, a mai precizat consulul, adăugând că ceilalţi cinci nu au avut nevoie de spitalizare.

Conform sursei citate, Florea a mai spus că românii se aflau în drum spre Italia, unul dintre ei plecând deja către această destinaţie cu un alt microbuz.

Consulatul general al României la Szeged a urmărit acest caz şi păstrează legătura cu grupul de cetăţeni români, pentru a le acorda asistenţa necesară.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite