Un pictor ucrainean îşi va petrece 35 de zile în cuşcă cu o leoaică gestantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pictorul Alexander Pylyshenko vrea să tragă un semnal de alarmă privind speciile pe cale de dispariţie, să doboare un record şi să strângă bani pentru o nouă grădină zoologică. Pentru toate acestea are un plan: va petrece 35 de zile în cuşca unei leoaice gestante.

Pictorul ucrainean Alexander Pylyshenko este proprietarul unei mici grădini zoologice. Acesta are în plan să petreacă 35 de zile în cuşca unei leoaice gestante, cu scopul de a o ajuta în momentul în care va naşte puii.

În tot acest timp, partenerul Katyei, Samson, va sta într-o cuşcă alăturată, scrie Ria Novosti.

"Orice animal, chiar şi un prădător, trebuie să se simtă protejat în acest moment crucial", a explicat Pylyşenko.

Pictorul, care deţine doi lei, un urs şi un râs, speră să stabilească un record Guiness.

Recordul pe care trebuie să îl doboare ucraineanul este de două săptămâni. James Jablon, din Florida, a petrecut acest timp într-o cuşcă cu doi lei, în ianuarie.

Pylyshenko a echipat cuşca cu camere video, un duş şi un closet şi este gata să înceapă campania prin care vrea să tragă un semnal de alarmă privind speciile pe cale de dispariţie.

"Sper ca optimismul cu care mă implic în acest proiect să fie înţeles şi sprijinit de oamenii pentru care salvarea speciilor rare de animale nu este ceva lipsit de sens. Mă bazez pe sprijinul vostru moral şi financiar. Doar împreună le putem da copiilor noştri această lume superbă, sălbatică", scrie Alexander Pylyshenko pe blogul campaniei.

Ucraineanul va strânge fondurile obţinute din lucrările pe care le va realiza în tot acest timp pentru a construi o grădină zoologică mai mare.

VIDEO

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite