Un om de afaceri moldovean a fost găsit împuşcat în cap, într-un parc Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri moldovean, Igor Basarab, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit împuşcat în cap, astăzi dimineaţă, într-un parc din Chişinău. Basarab a mai fost victima unui atentat, acum doi ani, când a fost împuşcat tot în cap, în biroul sau, relatează Unimedia.

Trupul lui Igor Basarab, directorul compniei "Basarabia-Vin", a fost găsit, în jurul orei 10, într-un parc din apropierea biroului său. Basarab era împuşcat în faţă, iar medicii legişti spun că a murit pe loc.

Oamenii legii susţin că ucigaşul ar fi folosit un pistol cu amortizor. Poliţia a deschis o anchetă şi are deja un suspect căruia i-a făcut portretul robot, pe baza declaraţiilor martorilor, şi care este dat în urmărire generală.

Igor Basarab a mai fost victima unei tentative de omor în 2008. Atunci a fost împuşcat în cap chiar în biroul său. Procurorii au deschis atunci un dosar penal, care nu a fost însă soluţionat nici până astăzi.


Tot acum doi ani, Igor Weinberg Gers, un partener de afaceri al lui Igor Basararab, a fost împuşcat mortal. Cei doi aveau o afacere comună, o plantaţie de pomi fructiferi de 200 de hectare şi una de viţă-de-vie. La un moment dat însă, afacerea nu a mai mers, iar cei doi au acumulat datorii, inclusiv către o bancă din Rusia. La acea vreme, presa a scris că Igor Weinberg Gers a primit ameninţări de la creditorii ruşi şi a fost omorât tocmai din cauza acestor datorii, mai scrie Unimedia.

Citeşte şi: Sibiu: Două cutii de cartuşe descoperite cu ciocanul într-un pod de casă

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite