UPDATE Luare de ostatici în sud-vestul Germaniei, soldată cu cinci morți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ARHIVĂ
FOTO ARHIVĂ

Un bărbat înarmat a luat mai multe persoane ostatice în cursul unei evacuări forţate a unei locuinţe, la Karlsruhe, în sud-vestul Germaniei, a anunţat poliţia miercuri, transmite Mediafax.

UPDATE 16.31 Cinci persoane, inclusiv răpitorul, un bărbat cu probleme psihice, au fost ucise în cursul unei luări de ostatici la Karlsruhe, în sud-vestul Germaniei, înainte de intervenţia poliţiei, a anunţat un purtător de cuvânt al forţelor de ordine, relatează AFP.

UPDATE 13.53 Trei sau patru persoane, inclusiv răpitorul, un bărbat cu probleme psihice, au fost ucise în cursul unei luări de ostatici la Karlsruhe, în sud-vestul Germaniei, a anunţat poliţia.

UPDATE 12.28 Potrivit site-ului cotidianului „Bild", o persoană a fost ucisă în cursul acestei luări de ostatici. „Nu s-a stabilit niciun contact cu atacatorul furios", a declarat un purtător de cuvânt pentru Bild, notează Mediafax.

UPDATE 12.22: Răpitorul s-a blocat într-o locuinţă, împreună cu un executor judecătoresc şi mai multe persoane, încă de miercuri dimineaţa. Forţe speciale din cadrul poliţiei s-au deplasat la locul faptei, iar în jurul locuinţei respective a fost delimitat un perimetru de securitate.

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, au fost auzite focuri de armă şi este posibil să existe răniţi. Purtătorul de cuvânt nu a fost însă în măsură să spună câte persoane au fost luate ostatice.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite