UPDATE Zece persoane rănite într-un atac la o şcoală din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UPDATE Zece persoane rănite într-un atac la o şcoală din Germania
UPDATE Zece persoane rănite într-un atac la o şcoală din Germania

Patru elevi au fost răniţi în liceul din Ansbach, unde joi dimineaţă un bărbat a deschis focul, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Nurenberg, precizând că răniţii sunt în afara oricărui pericol, transmite BBC.

Un bărbat a tras focuri de armă într-o şcoală din oraşul german Ansbach, mai mulţi elevi fiind răniţi, potrivit Bild.

Bărbatul a intrat în şcoală în cursul dimineţii, înarmat cu mai multe cocteiluri Molotov.

Autorul atacului a fost arestat. Atacul a fost comis într-una dintre cele mai vechi instituţii de învăţământ din Bavaria.

Şcoala a fost evacuată după incident.

În martie, tânărul în vârstă de 17 ani, Tim Kretschmer, a deschis focul asupra elevilor şi profesorilor la o fostă şcoală din Winnenden, din sud-estul Germaniei, incident soldat cu 15 victime.

UPDATE
1: În urma atacului zece persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind în stare gravă. Printre victime se află elevi şi profesori  care au fost ransportaţi de urgenţă la spital cu elicopterul. 

Autorul atacului a aruncat cocteiluri Molotov în clădire, înainte de a fi arestat. Potrivit autoriăţilor şi el este rănit, iar după ce a fost imobilizat a fost transportat la spital.

Momentan poliţia a evacuat liceul şi percheziţionează clădirea.

UPDATE 2
: Atacatorul este unul dintre elevii liceului german Gymnasium Carolinum din Ansbach. Tânărul în vârstă de 19 ani, al cărui nume a fost fost făcut public încă, a lansat atacul la ora locală 8.35, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei. 10 oameni au fost răniţi înainte de sosirea poliţeie, transmite CNN.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite