Tragedie în Ungaria: 5 români au murit într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tragedie în Ungaria: 5 români au murit într-un accident
Tragedie în Ungaria: 5 români au murit într-un accident

Agenţia EFE anunţă că cele cinci victime decedate într-un groaznic accident petrecut în această dimineaţă pe o autostradă din Ungaria sunt de cetăţenie română. Printre victime se află şi un copil de 12 ani.

UPDATE Cele cinci victime ale accidentului din Ungaria sunt cetăţeni români

Autoturismul cu care călătoreau, un Kia alb, s-a lovit frontal de un camion, conform purtătorului de cuvânt al poliției locale, Szilvana Tuczakov.

Cei cinci veneau din Spania şi mergeau în România pentru a-şi petrece concediul.

Accidentul a avut loc în jurul orei 4.00, la aproximativ 26 de kilometri de Szeged. Conform poliţiei, autoturismul Kia a schimbat banda, pentru a depăşi un alt automobil, şi s-a lovit frontal cu un camion care mergea regulamentar.

Citiţi mai multe pe adevarul.es



Cinci persoane au murit pe loc după ce maşina cu numere de înmatriculare de Spania în care se aflau a intrat în coliziune frontală cu un camion din România în sudul Ungariei, în apropiere de Szeged, informează agenţia MTI, citată de Agerpres.

Accidentul s-a produs pe drumul principal 43 la Klarafalva, 26 de kilometri la est de Szeged, potrivit purtătoarei de cuvânt a poliţiei din regiune.

Pompierii au ajuns imediat la locul accidentului, desfăşurând operaţiunile de salvare. Traficul a fost redirecţionat de pe drumul principal, care a fost complet închis.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite