Thomas, fiul cel mare al lui Francois Hollande, a plâns de bucurie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul candidat socialist la alegerile prezidenţiale din Franţa în 2007, Segolene Royal, a declarat că simte o bucurie profundă după victoria fostului său partener de viaţă François Hollande, în timp ce unul dintre cei patru copii ai lor, Thomas, a plâns de bucurie atunci când şi-a văzut tatăl apărând la televizor, informează duminică AFP.

Intervievată de postul France 2, Ségolene Royal, care a fost învinsă de Nicolas Sarkozy în 2007, a declarat că francezii pot să aibă încredere în Hollande.

La rândul său, Thomas Hollande, fiul cel mare al lui François Hollande şi a Ségolenei Royal, a mărturisit pentru France 2 că e foarte emoționat. "Sunt foarte mişcat, am luat parte la această campanie, am participat la cea a lui Ségolene Royal, mama mea, dar de data aceasta (campania) s-a încheiat printr-o victorie", a declarat Thomas.

"Va fi greu, o ştim, dar vreau să profit de acest moment de bucurie", a adăugat tânărul avocat în vârstă de 27 de ani, salutând militanţii cu care a trăit o aventură colectivă pe care am trăit-o pe parcursul a cinci luni de campanie, notează Agerpres.

Întrebat cum se simte, Thomas a răspuns: "Este greu de spus, încă nu-mi dau seama prea bine ce înseamnă toate acestea".

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite