Testament inedit. Le-a lăsat prietenilor 163.000 de dolari pentru a petrece în Las Vegas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un puşcaş marin ucis în Afganistan a lăsat un testament neobişnuit: bani pentru ca prietenii săi să organizeze o petrecere în Las Vegas.

David Hart a fost ucis anul trecut, la vârsta de numai 23 de ani, în timpul unei misiuni de patrulare în districtul Sangin, din provincia Helmand .

El era membru al comandoului Marinei Regale alcătuit din 40 de puşcaşi care luptau împreună cu cei americani pentru a-i elimina pe talibani din fortăreţele lor.

La fel ca mulţi soldaţi trimişi în zone de război, Hart a încheiat o poliţă de asigurare de viaţă.

După moartea sa, familia a descoperit că David Hart  lăsase, prin testament, 50.000 de lire unei organizaţii care ajută militarii răniţi, iar 100.000 de lire (circa 163.000 de dolari) i-a oferit colegilor civili şi militari pentru ca aceştia să meargă împreună cu iubitele la o petrecere în Las Vegas, în memoria lui, scrie Los Angeles Times.

32 dintre prietenii săi au zburat luna trecută către Las Vegas. Potrivit dorinţei lui Hart, grupul nu a făcut rabat la distracţie.

"Pe o scară de la 1 la 10, aş spune că vacanţa a fost de 11... Ştiu că şi lui David i-ar fi plăcut pentru că era înebunit să plece în vacanţă cu băieţii", a declarat cel mai bun prieten al soldatului, Andy Hare, pentru Daily Mail.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite