Tatăl lui Nicolas Sarkozy a confirmat sarcina Carlei Bruni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tatăl preşedintelui francez Nicolas Sarkozy a confirmat, pentru cotidianului german Bild, că nora sa, Carla Bruni, este însărcinată.

"Mă bucur că voi avea un nepot", a declarat Pal Sarkozy, în vârstă de 82 de ani. Nicolas Sarkozy şi soţia lui "nu vor să afle sexul bebeluşului înainte de naştere, dar sunt convins că va fi o fetiţă la fel de frumoasă ca şi Carla", a adăugat Pal Sarkozy, citat de Daily Telegraph.

Jurnaliştii se aşteptau ca prima doamnă a Franţei, în vârstă de 43 de ani, să anunţe sarcina la postul de televiziune francez TF1, unde a fost invitată luni, dar Carla Bruni-Sarkozy a evitat să confirme dacă aşteaptă un copil.



La sfârşitul interviului acordat TF1, prezentatorul a ţinut să o felicite pe Carla Bruni, însă nu a pus întrebarea direct: "Ştiu că detestaţi să se vorbească despre viaţa dumneavoastră privată, dar vreau doar să vă felicit".

"Vă felicit şi eu", i-a răspuns, zâmbind, soţia preşedintelui francez, fără a spune pentru ce.

image

Fost fotomodel, Carla Bruni mai are un fiu în vârstă de 10 ani, al cărui tată este profesorul de filosofie Raphaël Enthoven. La rândul său, Nicolas Sarkozy, în vârstă de 56 de ani, are trei fii cu cele două foste soţii ale sale.

Zvonurile referitoare la o posibilă sarcină a Carlei Bruni au apărut în presa internaţională la sfârşitul lunii februarie, în urma unui interviua acordat cotidianului Le Parisien. Atunci, întrebată fiind dacă este însărcinată, fostul model a evitat să dea un răspuns clar, spunând doar că preferă să păstreze tăcerea asupra acestui subiect. "M-aş confesa într-o discuţie ca de la femeie la femeie, dar în niciun caz nu voi face public un astfel de eveniment. Deocamdată...”

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite