Tarom, Blue Air şi Wizzair vor introduce zboruri dinspre şi înspre Castellon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tarom şi WizzAir vor să opereze şi ele de pe aeroportul din Castellon, deşi momentan nu se ştie data inaugurării acestuia. Blue Air a fost printre primele "înscrise".

Alte două companii aeriene, românii de la Tarom şi maghiarii de la Wizz Air s-au interesat despre posibilitatea de a opera zboruri de pe aeroportul Castellon Costa Azahar, informează cotidianul El Periodico Mediterraneo. Astfel, numărul companiilor aeriene care şi-au exprimat dorinţa să introducă zboruri dinspre şi spre Castellon a ajuns la opt: Air Nostrum, Ryanair, Blue Air, Air Berlin, Spanair, Air Europa, Tarom şi WizzAir.

Tarom şi Wizzair operează momentan în Valencia, dar şi-ar dori ca, datorită numărului mare de români din provincia Castellon, să introducă linii directe din localitatea Castellon de la Plana spre România, conform declaraţiilor directorului general al Concesiunilor Aeroportuare, Jose Maria Garcia Navas.

Reprezentantul companiei însărcinate cu gestionarea instalaţiei aeroportuare a confirmat că au loc "discuţii" cu aceste două companii aeriene, precum şi cu celelalte menţionate. În plus, spune acesta, mai există un grup de companii aflate în negocieri, dar care preferă să rămână în anonimat deocamdată, din raţiuni de "strategie internă", pentru ca firmele competitoare să nu le cunoască intenţiile de a deschide linii de zbor din Castellon.

Garcia Navas a explicat însă că, pentru moment, nu s-au putut concretiza negocierile cu aceste companii, dat fiind faptul că nu se ştie nici acum data oficială a dării în folosinţă a aeroportului. În acest sens, acesta a precizat că aceste companii vor să ştie acest lucru "pentru a putea să îşi facă strategie de publicitate şi a pregăti flotele" în lunile premergătoare inaugurării aeroportului.

Citeşte pe adevarul.es de ce întârzie darea în folosinţă a aeroportului din Castellon

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite