Tânăra moldoveancă de pe Costa Concordia ar putea fi dată în judecată de căpitan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Domnica Cemortan, care se afla la bordul vasului de croazieră scufundat în largul Italiei, ar putea fi dată în judecată de avocaţii căpitanului navei, după o serie de declaraţii ale acesteia, informează PRO TV Chişinău.

Conform presei italiene, avocaţii căpitanului Francesco Schettino nu exclud posibilitatea unei plângeri pentru calomnie împotriva tinerei.

Tânăra moldoveancă a afirmat că s-a sărutat cu căpitanul navei şi probabil ar fi mers „mai departe" dacă nu ar fi avut loc naufragiul, scrie Mail Online, sugerând că accidentul s-a produs din cauza femeii, care are şi cetăţenie română.

„Da, m-am sărutat cu căpitanul navei Costa Concordia. Cred că am fi ajuns în pat..., dar vasul s-a lovit de stânci", declară Domnica Cemortan. Însă avocaţii căpitanului nu au fost prea încântaţi de aceste declaraţii, considerându-le rău-intenţionate.

Domnica Cemortan luase masa şi filtra cu căpitanul Francesco Schettino cu puţin timp înaintea accidentului, fiind cu acesta pe puntea de comandă în momentul în care vasul de croazieră s-a lovit de stânci pe 13 ianuarie, la zeci de metri de insula italiană Giglio.

Conform Daily Mail, este posibil ca Schettino, în vârstă de 52 de ani, să fi încercat să o impresioneze pe tânăra de 25 de ani, trecând cu nava cât mai aproape de insulă.

La vârsta de opt ani, Domnica Cemortan şi-a pierdut tatăl, care s-a înecat în Marea Neagră, pe litoralul ucrainean. O rudă de-a ei a sugerat că este atrasă de căpitanul Schettino pentru că seamănă cu tatăl ei.

Potrivit unor surse judiciare citate de ziarul „La Repubblica", obiecte personale ale tinerei dansatoare au fost găsite în cabina comandantului vasului de croazieră. În cadrul anchetei, Domnica Cemortan a admis că se afla pe puntea de comandă, alături de căpitan şi de alţi membri ai echipajului, în momentul în care vasul s-a lovit de stânci. Accesul pe puntea de comandă este permis exclusiv membrilor echipajului autorizaţi în acest sens.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite