Tânără mamă, şocată de gestul medicilor: i-au înapoiat, într-un plic, bucăţi din bebeluşul mort

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Danielle Tivey, o britanică de 27 de ani, a avut parte de o experienţă şocantă la un spital din Essex. Ea a adus pe lume doi gemeni, însă unul dintre ei a fost născut mort.

Femeia îndurerată a cerut trupul micuţului pentru a-l putea înmormânta, dar din cauza procedurilor greoaie, a trebuit să aştepte opt luni pentru a-şi putea lua acasă pruncul decedat. Ajunsă la morga spitalului, Danielle a avut parte de o surpriză neplăcută: o asistentă i-a oferit un plic în care se aflau câteva rămăşiţe din corpul bebeluşului, anunţă Daily Mail. „Nu-mi vine să cred că cineva poate fi atât de insensibil la durerea altora. Ne-am îndreptat cu toată încrederea către sistemul nostru de sănătate, însă am fost şocaţi să întâlnim asemenea incompetenţă şi nepăsare din partea unor autorităţi care ar trebui să ne ajute", a spus Danielle Tivey.

Cei doi soţi au dat în judecată spitalul şi au primit o sumă consistentă de bani, dar femeia a rămas şocată după ce şi-a văzut copilul într-un plic şi multe nopţi a avut coşmaruri. Mai mult, acest incident i-a afectat şi relaţia cu soţul ei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite