Suspect arestat după furtul-record de bijuterii la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspect arestat după furtul-record de bijuterii la Londra
Suspect arestat după furtul-record de bijuterii la Londra

Scotland Yard a anunţat miercuri arestarea unui suspect că ar fi implicat în îndrăzneţul jaf din 6 august, comis într-un magazin de bijuterii londonez, când au fost sustrase bijuterii în valoare de 40 de milioane de lire (46 milioane de euro), potrivit AP.

Suspectul - un bărbat de 50 de ani, arestat şi apoi eliberat pe cauţiune - nu este unul dintre cei doi indivizi îmbrăcaţi elegant care apar în imaginile camerelor de supraveghere, difuzate marţi de autorităţi. Potrivit poliţiei, cei doi bărbaţi sunt căutaţi în continuare şi cel puţin alte patru persoane sunt suspecte de implicare în acest jaf, unul dintre cele mai importante din istoria Marii Britanii.

În 6 august, doi bărbaţi bine îmbrăcaţi au intrat în magazinul de bijuterii Graff Diamond, situat în Bond Streer, şi au ameninţat personalul cu un pistol, scrie Agerpres. Ei au luat 43 de inele, coliere, brăţări şi ceasuri, plecând la bordul unui BMV bleu pe care l-au abandonat după câteva sute de metri în schimbul altui vehicul. Nimeni nu a fost rănit.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite