Strass- Kahn admite că ar fi vrut să o îmbrăţişeze pe Tristane Banon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strass-Kahn recunoaşte că a vrut să o îmbăţişeze pe Tristane Banon
Strass-Kahn recunoaşte că a vrut să o îmbăţişeze pe Tristane Banon

Fostul director al FMI, Dominique Strauss -Kahn a admis, potrivit “L’ Express”, în faţa poliţiei judiciare, că a încercat să o îmbrăţişeze pe ziarista franceză Tristane Banon, cea care îl acuză de tentativă de viol. Judecătorii nu îi vor aduce faţă în faţă pe cei doi.

Strauss -Kahn a povestit, la audierile din 12 septembrie, de la Paris, că în februarie 2003, după  o întâlnire cu Banon ar fi vrut să o îmbăţişeze, crezând că ea este de acord cu acest gest. Numai că ziarista l-a respins. Dominique Strauss –Kahn le-a spus anchetatorilor că nu a insistat şi că tânăra a plecat.

Este pentru prima dată când fostul director al FMI recunoaşte că  ar fi vrut să o îmbrăţişeze pe jurnalista franceză. În cartea despre viaţa sa,  scrisă de ziaristul Michel Taubmann, Strass-Kahn susţinea că scena pe care o descrie Tristane Banon este o invenţie a acestuia.

Potrivit "Le Figaro", nu va avea loc nici o confruntare între Dominique Strass-Kahn şi Tristane Banon. Mai mult, săptămâna viitoare urmează să se deciză soarta dosarului în care fostul director al FMI este acuzat de viol.
Dominique Strauss –Kahn este aşteptat să aibă duminică seara prima sa apariţie televizată, la TF1, de când s-a reîntors în Franţa.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite