Fotografiile oficiale ale Principelui Spaniei, modificate în Photoshop?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa spaniolă acuză Casa Regală a Spaniei că, împreună cu fotograful oficial, au modificat pe computer portretele Principelui Felipe.

Luni, Casa Regală a Spaniei a dat publicităţii noile portrete oficiale ale Alteţelor Sale Regale, Principii de Asturias, Felipe şi Letizia. De atunci, nimeni nu vorbeşte despre altceva în Spania. "Sunt modificate sau nu în Photoshop portretele oficiale ale Principelui Felipe?", se întreabă presa spaniolă, conform Terra.es.

"Photoshop pe pământ, pe mare şi în aer"

Cotidianul El Mundo e cel mai vehement. În articolul cu titlul "Photoshop pe pământ, pe mare şi în aer", ziarul citat susţine cu convingere că fotografiile Principelui, înfăţişat în cele trei uniforme ale forţelor armate spaniole, terestre, maritime şi aeriene, sunt identice "până la pupilele ochilor".

Ziariştii spanioli îl arată cu degetul pe fotograful oficial al Casei Regale, Dany Virgili, care ar fi "lipit", cu ajutorul cunoscutului program de editare foto, Adobe Photoshop, aceeaşi faţă pe toate cele trei portrete. "Cel mai grav-susţine El Mundo-e ca această realitate să fie negată de Casa Regală". Ca probă, El Mundo a publicat pe prima pagină, alăturate, cele trei fotografii în cauză, arătând că toate cele trei au aceeaşi figură.

Cotidianul Levante merge pe aceeaşi linie, scriind că "Principele Felipe de Asturias a adoptat moda Photoshop".Casa Regală a respins toate aceste acuzaţii, explicând că fotograful Dany Virgili e cel care a insistat ca "personajele" să adopte aceleaşi gesturi şi aceeaşi mimică în toate fotografiile.

Vezi pe adevarul.es explicaţiile fotografului oficial al Casei Regale Spaniole pentru asemănarea izbitoare între portrete

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite