Expert: atentatele din Spania, organizate de servicii secrete străine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expert: atentatele din Spania, organizate de servicii secrete străine
Expert: atentatele din Spania, organizate de servicii secrete străine

Un profesor al Academiei ruse de Ştiinţe Militare a declarat într-un interviu acordat RIA Novosti că atentatele comise în Spania par să fie organizate mai degrabă de servicii secrete străine decât de organizaţia separatistă bască ETA.

Citeşte şi:


Pavel Zolotariov a zis că "membrii ETA nu au nevoie să lupte efectiv pentru independenţa bascilor. Aceste atentate nu sunt legate de cea de a 50-a aniversare a organizaţiei lor. După opinia mea, ele au fost organizate de serviciile secrete ale unui stat străin".

"Este evident pentru un specialist că serviciile secrete au legături cu organizaţiile teroriste şi cu asociaţiile criminale pentru că ele trebuie să le infiltreze cu agenţii lor. Acesta este cazul Kosovo, unde operează serviciile de informaţii americane, şi în India, la Mumbai. În prezent, ceva se întâmplă în jurul Spaniei", a adăugat specialistul militar.

Gruparea teroristă ETA a detonat a miercuri noapte, în Burgos, Spania, o încărcătură explozivă în faţunui bloc în care locuiau familiile unor poliţişti. Doi agenţi ai Gărzii Civile şi-au pierdut viaţa şi cel puţin o persoană a fost rănită. Citiţi amănunte pe adevarul.es


    

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite