Lleida : Cu poliţia pe urme din balcon în balcon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi deţinuţi au alergat din balcon în balcon cu poliţia pe urmele lor.
Cei doi deţinuţi au alergat din balcon în balcon cu poliţia pe urmele lor.

Doi puşcăriaşi care au evadat la începutul lunii februarie de la o închisoare din Sevilla au alergat timp de câteva ore cu poliţia pe urmele lor într-o altă localitate, Lleida cu speranţa că li se va pierde urma şi nu se vor mai întoarce în puşcărie.

Mohamed Larbi şi Rafael Hidalgo au reuşit să evadeze de la penitenciarul din Sevilla, la data de 4 februarie 2010. Absenţa deţinuţilor a fost observată de conducerea penitenciarului abia la apelul de seară, timp în care cei doi s-au făcut nevăzuţi.

Poliţia Naţională i-a reperat pe evadaţi în oraşul Lleida (Catalunia). Urmărirea şi capturarea infractorilor a durat câteva ore, timp în care cei doi fugari, care ar fi riscat să fie prinşi dacă ieşeau în stradă au preferat să alerge din balcon în balcon în clădirea în care stăteau aşcunşi.

Când locul s-a umplut de agenţi ai Poliţiei Naţionale, Poliţiei Catalane şi de trupe de intervenţie GOES, care erau pe urmele lor, Rafael Hidalgo a preferat să sară pe terasa unei case vecine, în timp ce Mohamed Larbi bloca intrarea poliţiştilor prin tragerea jaluzelelor metalice de la uşi.

Vezi aici cum a reuşit poliţia să-i captureze pe evadaţi şi mai ales de ce erau disperaţi să nu se mai întoarcă la închisoare

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite