Telegraph: Dacia Sandero, simplitate, preţ mic, lipsă de pretenţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacia Sandero, surprinzător de plăcut să o conduci (The Telegraph)
Dacia Sandero, surprinzător de plăcut să o conduci (The Telegraph)

Dacia Sandero este o maşină lipsită de pretenţii într-un mod pur şi simplu onest şi învigorător, lăsându-ne să ne bucurăm de aerul de libertate pe care îl emană, notează cotidianul britanic The Telegraph.

Sandero este o maşină lipsită de orice coloratură îmbâcsită psihologică care ar transforma-o într-un simbol al statusului, un răsfăţ, în experienţa unui brand sau a unui accesoriu monden. Este o maşină cu patru uşi funcţională, care pentru un entuziast al maşinilor se poate dovedi o provocare, să recunoaştem, uşor plictisitoare, scrie cotidianul britanic.

Este fabricată în România, după cum ştim, dar şi în Brazilia, Columbia şi Africa de Sud. Sandero este o maşină de bază pentru zone mai puţin bogate sau ceea ce numim economii emergente. Asemenea Loganului, Sandero poate fi considerat o parte a experimentului actual al companiei producătoare Renault de a produce maşini low-cost, însă moderne şi complet echipate.

Iubesc onestitatea acestei maşini. Şi nu este vorba doar despre faptul că cel mai bun Sandero costă cât un Ford Focus la mâna a doua, ci de faptul că este o maşină bună din orice punct de vedere am evalua. Sandero iradiază libertate, scrie jurnalistul The Telegraph.

Costă de la 6.890 de euro în România, deşi aceeaşi maşină cu motor de 1,4 litri, cu o echipare mai bună, costă 7.800 de euro în Franţa.

Sunt două moduri de a te raporta la Sandero. Unul este să o priveşti ca pe o maşină ieftină pentru oameni săraci, un exerciţiu calculat al unui producător oportunist dar nu suficient de bun pentru noi restul, consideră The Telegraph.

Sandero nu dă însă această impresie. Este o maşină ''anti-modă'' într-un mod înviorător, elementar şi plăcut, ceea ce o face să fie mai degrabă ''cool''. Este, până la urmă, doar o maşină şi e aici pentru a ne aminti ce înseamnă cu adevărat.

Ne-a plăcut la Sandero:

simplitatea, preţul mic, lipsa de pretenţii, şi felul surprinzător de plăcut în care se conduce.

Nu ne-a plăcut:

confuzia în privinţa pronunţării corecte a numelui Dacia, concluzionează publicaţia britanică.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite