ŞOCANT Un tânăr a violat o femeie de două ori, în acelaşi loc, la trei luni distanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O'Nile Huggins, un tânăr de 20 de ani din Londra, a violat o femeie de două ori, în aceeaşi zonă a Londrei, la trei luni distanţă, crezând că este iubita lui.

Victima a afirmat că l-a recunoscut pe tânăr a doua oară când a fost violată, dar nu a avut timp să fugă de el. Conform avocatului băiatului, Huggins suferă de retard mintal şi a crezut că fata de 22 de ani este prietena lui şi doreşte să facă sex împreună. Ciudat este şi faptul că victima nu a raportat primul viol, dar după ce a fost agresată sexual a doua oară ea s-a dus la poliţie şi l-a reclamat pe tânăr.

Conform raportului întocmit, O'Nile Huggins era ameţit în momentul în care a atacat-o pe femeie, dar autorităţile nu au vrut să precieze dacă tânărul băuse alcool sau se drogase înainte de a comite violul. Mai mult, specialiştii au precizat că prima relaţie sexuală a tânărului a avut loc atunci când a violat-o prima oară pe femeie, iar Huggins poate ataca oricând altă femeie, dacă este lăsat în libertate. „El a crezut că victima este iubita lui şi nu poate înţelege cum de aceasta nu a dorit să facă sex cu el. Probabil că va viola din nou şi în viitor. Prima lui experienţă sexuală a fost atunci când a violat-o prima oară pe tânără“, a spus un psihiatru.

Paul Cavin, avocatul tânărului, a precizat că Huggins este retardat mintal şi nu îşi recunoaşte fapta, dar oricum este un pericol pentru societate. Tânărul se află acum în arest şi riscă să intre la puşcărie pentru fapta comisă sau într-un centru specializat, dacă se dovedeşte că este bolnav psihic.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite