S-a născut Simeon, al 11-lea nepot al fostului rege al Bulgariei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţesa Kalina, fiica fostului rege şi premier al Bulgariei, Simeon de Saxa-Coburg Gotha, a născut miercuri un băieţel. Anunţul oficial a fost făcut miercuri seara, potrivit Novinite.

Prinţesa Kalina, fiica fostului rege şi premier al Bulgariei, Simeon de Saxa-Coburg Gotha, a născut miercuri un băieţel. Anunţul oficial a fost făcut miercuri seara, potrivit Novinite. Copilul a fost numit Simeon, după numele tatălui prinţesei, regele exilat Simeon al II-lea.

Bebeluşul a venit pe lume miercuri, la ora 7.07 a.m., spre surprinderea mamei şi a medicilor, care se aşteptau ca acesta să se nască în jurul datei de 20 martie, potrivit secretarului de presă al familiei regale, Dalia Dicheva. Nou-născutul are 49 de centimetri şi greutatea de 2,626 kilograme. "Copilul a venit pe lume pe neaşteptate. În timpul nopţii, Kalina a simţit dureri. În jurul orei 5 a.m., am dus-o la Spitalul Lozeneţ şi medicii au hotărât că trebuie supusă unei operaţii de cezariană pentru că aşa era mai bine pentru mamă şi copil, cu toate că prinţesa Kalina şi Kitin voiau ca bebeluşul să fie născut normal", a explicat Dicheva.

Părinţii sunt foarte fericiţi, fiindcă nu au vrut să ştie sexul copilului dinainte. Bunicii, Simeon al II-lea şi Dona Margarita, au făcut o vizită la spital mai târziu, în aceeaşi zi. Copilul Kalinei este al 11-lea nepot al lor, dar niciunul nu poartă numele fostului suveran. Kalina şi "aventurierul" spaniol Kitin Munoz s-au căsătorit la 26 octombrie 2006, la reşedinţa din Tzarska Bistritza.

Bebeluşul este considerat noul Einstein

"S-a născut noul Einstein", au fost primele cuvinte ale astrologilor, după ce au aflat ştirea. Copilul Kalinei s-a născut în aceeaşi zi ca savantul, dar cu 128 de ani mai târziu. Dar Einstein s-a născut la 14 martie 1879, ora 10 a.m. Diferenţa dintre gemenii astrali, micuţul Simeon şi Albert II de Monaco, este însă de numai cinci minute (Albert s-a născut în 1958, la 7.12, în timp ce Simeon III a venit pe lume la 7.07, evident în aceeaşi zi).

La 14 martie s-au mai născut compozitorul Johan Strauss şi muzicianul Quincy Jones. Prinţesa Kalina e numită adesea de presa spaniolă "extravagantă şi "provocatoare". Este unul din puţinii aristocraţi europeni care fac experimente cu propriul "look". În urmă cu zece ani s-a ras în cap, fiindcă a pierdut un pariu. Dintotdeauna a spus că iubeşte Bulgaria, de aceea a ţinut să se căsătorească şi să nască în această ţară.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite