VIDEO Republica Moldova: O ambulaţă, lovită de un automobil care avea 100 km/h

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O ambulanţă a fost avariată, joi-noaptea, la Chişinău, în urma unui accident cu un automobil Opel Tiagra, informează Unimedia.md. Maşina salvării transporta, în momentul impactului, doi pacienţi.

Potrivit martorilor, ambulanţa se deplasa regulamentar, aceasta traversând intersecția fără girofar, dar pe culoarea verde. De cealaltă parte, şoferul automobilului de marcă Opel a circulat pe roşu, având o viteză de aproape 100 km/h, după cum anunţă sursa citată.

Conform declaraţiilor, în urma accidentului au avut de suferit cei doi pacienți care se aflau în ambulanță și medicul care se afla în partea din spate a serviciului special. Totodată, răni grave a suferit și șoferul automobilului Opel. Toţi au fost transportați de urgență la spital, pentru a primi primul ajutor.

Poliția a sosit la fața locului la 15 minute de la producerea accidentului, iar alte câteva ambulanțe au ajuns în maximum 5-10 minute, pentru a prelua răniţii din accident. La această oră circulaţia în zona accidentului a fost reluată.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite