Regina Elizabeta a II-a vrea să îşi cumpere iPad. Prinţii William şi Harry: bunica "este foarte cool"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regina Elizabeta a II-a, în vârstă de 85 de ani, s-a declarat încântată de tableta iPad şi vrea să şi-o cumpere, scrie The Sun.

Cu ocazia unei vizite la Palatul Buckingham, prinţii William şi Harry i-au arătat suveranei britanice cum funcţionează gadgetul Apple.

"Regina nu mai văzuse nimic asemănător până la iPad. A fost foarte impresionată. I-a plăcut, în special, faptul că tableta este uşor de utilizat, are un ecran mare şi este foarte uşoară. Pentru o femeie de vârsta ei, este foarte pasionată de acest lucru. E doar o chestiune de timp până când va cere cuiva să se ducă să-i cumpere şi ei unul", potrivit unei surse citate de tabloidul britanic.

Folosind tableta de la Apple, regina Elizabeta a II-a va putea astfel să navigheze pe internet, să urmărească videoclipuri, să joace diverse jocuri şi să descarce aplicaţii.

"Cei doi prinţi găsesc că situaţia este extrem de amuzantă. Le place ideea că bunica lor vrea un iPad şi cred că ea este foarte cool", a adăugat aceeaşi sursă.

Regina Elizabeta a II-a este deja o mare admiratoare a gadgeturilor Apple şi deţine cel puţin două iPod-uri. În 2005, The Sun scria că regina Marii Britanii şi-a cumpărat un model argintiu în valoare de 169 de lire sterline pe care pot fi stocate până la 1.500 de cântece.

Cel de-al doilea dispozitiv l-a primit în dar de la preşedintele american Barack Obama, în cursul vizitei acestuia la Londra, în 2009. Pe acest dispozitiv erau stocate imagini din timpul sejurului efectuat de Elizabeta a II-a în statul Virginia, cu ocazia unei călătorii întreprinse în Statele Unite ale Americii cu doi ani înainte.

"Regina are deja un telefon mobil şi cele două iPod-uri. Un iPad reprezintă o progresie logică. Ea consideră că acest gadget o va ajuta să se distreze în timpul lungilor călătorii pe care trebuie să le facă", a explicat aceeaşi sursă.

Un iPad costă în Marea Britanie până la 650 de lire sterline (730 de euro). Compania Apple a vândut peste 20 de milioane de tablete iPad de la lansarea celui mai recent model din urmă cu două săptămâni.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite