Regina Marii Britanii şi-a făcut cont pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a demonstra determinarea Regineii Marii Britanii de a fi la curent cu tehnologia, Palatul Buckingham a anunţat că a lansat un cont de Facebook, sub numele "The British Monarchy".

Pe pagina electronică pot fi găsite ştiri despre Familia Roială, fotografii şi videoclipuri ale membrilor acesteia şi postări zilnice în legătură cu evenimentele în desfăşurare, care le vor permite turiştilor să se vină acolo unde acestea vor avea loc.

Administratorii Facebook au creat totodată şi o aplicaţie specială, numită "Near Me", pentru "contul regal" pentru a le permite celor interesaţi să afle unde se desfăşoară activităţile membrilor Familiei Regale.

Cu toate acestea, utilizatorii de Facebook nu vor putea să "ceară prietenia" Regineii Marii Britanii, butoanele de socializare directă fiind dezactivate de pe pagina "The British Monarchy", însă vor putea lăsa comentarii sau vor putea apăsa butonul "Like".

"Facebook este probabil ultimul bastion media în care Familia Regală nu intrase până acum, iar Regina ese nerăbdătoare să vadă contul activ"
a declarat o sursă internă, potrivit "The Telegraph".

În anul 2009, a fost inaugurat un cont roial de Twitter iar în 2007, Familia Regală şi-a făcut Canalul Regal pe YouTube.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite