Regina Elisabeta, aşa cum nu ai mai văzut-o: călare pe un ponei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fotografie a Reginei Marii Britanii, într-o postură inedită, a fost dată publicităţii, pentru a marca începutul festivităţii "Royal Windsor Horse Show", în cadrul căreia au loc diverse competiţii cu cai şi ponei.

Cu un zâmbet larg, şi îmbrăcată cu pantaloni albi de călărie, o jachetă, mănuşi albe şi cizme maronii, Regina Elisabeta, a cărei pasiune pentru cai este cunoscută, s-a încăpăţânat să nu poarte pe cap casca de protecţie, optând pentru o eşarfă. 

Fotografia a fost realizată a doua zi de Paşte, în parcul Windsor din Londra, Regina în vârstă de 85 de ani, călare pe un ponei negru, fiind încadrată de doi dintre nepoţii săi, Lady Louise Windsor de şapte ani şi Viscount Severn de trei ani, copiii prinţului Edward.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat: "Reginei i s-a părut a fi o fotografie deosebit de frumoasă, motiv pentru care şi-a dat acordul ca ea să fie făcută publică"

O iubitoare de animale încă din copilărie, Regina Marii Britanii a făcut o pasiune pentru cai. Deţinătoare a mai multor cai pur sânge, ea obişnuieşte să-i urmărească în timpul curselor şi să participe la diverse evenimente ecvestre.

O fotografie din 1964


.

image
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite