VIDEO Razy vrea să câştige “Britain Got Talent” ca să-şi permită un inel de logodnă pentru iubita lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Razy Gogonea, românul care a impresionat juriul şi publicul emisiunii "Britain Got Talent" cu dansul său inspirit din Matrix, îşi doreşte "cu disperare" să câştige concursul ca să-i poată cumpăra iubitei lui un inel de logodnă, scrie publicaţia "The Sun".

Românul în vârstă de 28 de ani s-a mutat, în urmă cu doi ani, în Manchester. Fiind şomer, Razy este strâmtorat cu banii şi vrea să câştige concursul "Britain Got Talent" (BGT) ca să se redreseze financiar. Ba mai mult, el a declarat, în cadrul unei emisiuni TV din Marea Britanie, că principala lui motivaţia pentru a câştiga marele premiu de 100.000 de lire sterline este cumpărarea unui inel de logodnă pentru iubita lui, Ruth Lee, în vârstă de 27 de ani.

Citeşte şi:
VIDEO Razy Gogonea, românul despre care toţi englezii discută zilele acestea / Păreri pro şi contra

VIDEO Românul Razy Gogonea a impresionat la "Britain Got Talent"

"Cei doi s-au logodit în urmă cu şase luni, dar locuiesc în casa părinţilor lui Ruth, din Manchester, neavând suficienţi bani pentru a se muta. În ciuda eforturilor lui Razy, el tot nu a reuşit să pună destui bani deoparte pentru a-i cumpăra un inel de logodnă lui Ruth", scrie tabloidul britanic "The Sun".

"Mă deranjează că nu-mi permit un inel. Dacă voi câştiga BGT, primul lucru pe care îl fac este să cumpăr unul. Deja am pus ochii pe câteva. Ea merită tot ce-i mai bun şi o să-mi dau silinţa pentru ea. Sper să ne căsătorim anul aceasta", a spus Razy (foto), aseară.

image

Ruth, logodnica românului, a adăugat: "Mereu a zis că primul lucru pe care îl face când va câştiga nişte bani e să-mi cumpere un inel. Am văzut câteva care mi-au plăcut, dar sunt destul de scumpe. Chiar vrem să ne căsătorim, dar totul depinde de bani".

Razy Gogonea a emigrat din ţară când a împlinit 18 ani, urmându-şi visul de a deveni dansator. A ajuns în Cipru, unde s-a angajat ca animator. A cunoscut-o pe Ruth, în 2008, ea lucrând pe insulă ca solist vocal. La scurt timp, s-au mutat în Marea Britanie.

De curând, românul a reuşit să convingă juriul şi să fie acceptat la concursul "Britain Got Talent". Dansul său inspirit din Matrix a uimit atât publicul, cât şi juraţii. Unul dintre aceştia, Michael McIntyre a declarat în emisiune: "Te iubesc Razy. Ai făcut lucruri pe care niciun om nu le-a făcut până acum şi ai fost extraordinar. Mi-a plăcut să te văd pe scenă. Tu eşti Neo din Matrix". Românul a primit laude şi de la vedeta din Baywatch, David Hasselhoff, care a declarat: "Eşti un videogame real".

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite