Prostituatele din Germania vor plăti taxa de sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de intra pe spaţiul public, prostituatele din Bonn vor trebui să achite la un automat o „taxă de sex" în valoare de şase euro. Acelaşi automat eliberează şi tichete de parcare.

Tichetele pot fi achiziţionate şi de la benzinării, pentru aceeasi sumă de şase euro pe noapte. Fără un astfel de bilet, prostituatele nu vor putea să stea pe stradă.

Măsura a fost luată pentru a face sistemul de impozitare al prostituţiei mai echitabil, deoarece prostituatele care lucrează în centre erotice sau în cluburi de saună şi masaj plătesc taxe şi impozite statului. Taxa pe sex va genera circa 300.000 de euro statului .

Controlorii oraşului vor monitoriza în permanenţă zonele în care stau de obicei prostituatele. În cazul în care vor fi prinse fără tichet vor primi avertisment, iar la a doua abatere se vor lua măsuri mai grave, scrie Huffington Post.

În Bonn, prostituţia este limitată într-un spaţiu numit Eros Center, pentru care prostituatele plătesc impozit. După ce un client acceptă să meargă cu o prostituată, acesta trebuie să îşi parcheze maşina într-unul dintre locurile special amenajate pentru raporturi sexuale. Aceste locuri au şi butoane de panică pe care clienţii le pot folosi dacă apar probleme.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite