Prinţul Charles şi Camilla au o reşedinţă ecologică în Wales

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, şi-au amenajat după principii ecologice reşedinţa din Ţara Galilor, situată în localitatea Llwynywermod, aprope de oraşul Myddfai, din

Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, şi-au amenajat după principii ecologice reşedinţa din Ţara Galilor, situată în localitatea Llwynywermod, aprope de oraşul Myddfai, din Carmarthenshire.

După un an de când au început lucrările de reamenajare, Charles şi Camilla au inaugurat reşedinţa printr-un scurt sejur şi au permis presei să viziteze domeniul şi interioarele.

Clădirea este sobră, din piatră, fără grădină, iar pe o suprafaţă de 192 de ari se desfăşoară o fermă ecologică unde se cultivă fructe şi legume.

Clădirea este izolată termic cu lână şi cânepă, iar căldura se obţine prin foc în şemineu de piatră. Mobilierul este din stejar şi conifere, iar gama cromatică interioară, aleasă de Camilla, parcurge nuanţele oului de raţă, combinate cu alb şi cărămiziu.

În clădire nu există niciun televizor şi împrejurimile sunt foarte liniştite, fără magazine în apropiere. Când perechea princiară nu este prezentă, reşedinţa poate fi închiriată turiştilor, în regim de cinci stele, patul prinţului Charles fiind inclus în ofertă.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite