Principalul suspect de asasinarea unui jurnalist croat, arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Principalul suspect de asasinarea unui jurnalist croat, arestat
Principalul suspect de asasinarea unui jurnalist croat, arestat

Poliţia sârbă l-a arestat aseara pe Zeljko Milovanovic, suspectat de asasinarea jurnalistului croat Ivo Pukanic (foto) în luna octombrie a anului trecut, a anunţat astăzi postul de radio sârb B92, citat de Agerpres.

Milovanovic a fost arestat aseara într-un cartier din centrul Belgradului. El este suspectat că ar fi activat explozibilul care le-a luat viaţa lui Ivo Pukanic şi Niko Franjic în atentatul cu bombă din octombrie anul trecut. În momentul arestării, Milovanovic era înarmat.

Tot ieri, justiţia sârbă a ordonat reţinerea pentru 48 de ore a lui Milenko Kuzmanovic, suspectat că ar fi adus în Croaţia explozibilul care i-a ucis pe jurnalist şi pe colaboratorul acestuia. El ar fi avut legături cu un alt membru al grupului, Sreten Jocic, arestat la 30 aprilie pentru 30 de zile şi suspectat şi el de implicare în asasinarea jurnalistului.

Până în prezent au mai fost acuzate de implicare în atentatul cu bombă împotriva lui Pukanic cinci persoane, între care trei croaţi, un sârb şi o persoană cu dublă cetăţenie, bosniacă şi croată.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite